ONA kokendwaterkraan

Wat is een kokendwaterkraan?

​Een kokendwaterkraan is een innovatieve toevoeging aan moderne keukens. Het is een kraan die direct kokend water levert, zonder dat je hoeft te wachten tot het water op het fornuis kookt. Deze kraan is een combinatie van een traditionele kraan en een boiler die het water opwarmt tot de gewenste temperatuur.

Waarom een ONA kokendwaterkraan?

​De keuze voor een ONA kokendwaterkraan brengt tal van voordelen met zich mee. Ten eerste bespaart het tijd, omdat je niet meer hoeft te wachten tot het water kookt voor het zetten van thee, koffie of het bereiden van gerechten. Daarnaast bespaar je ook energie, aangezien je geen water meer verspilt door het onnodig te laten koken. Bovendien is het gebruik van een ONA kokendwaterkraan veiliger dan het gebruik van een waterkoker of het verwarmen van water op het fornuis, omdat het risico op morsen of verbranden wordt geminimaliseerd. Onze kokendwaterkranen zijn steeds uitgerust met een veiligheidssysteem. Afhankelijk van welke kraan je kiest, beschikken ze allemaal over een mechanische vergrendeling die je indrukt of indraait bij gebruik. Zodra de hendel wordt losgelaten, sluit de vergrendeling automatisch. 

​En laten we het hebben over stijl! Bij ONA begrijpen we dat elke keuken uniek is, daarom bieden we een scala aan kleuren en modellen aan die perfect passen bij elk interieur. Of je nu houdt van modern en minimalistisch of juist van klassiek en elegant, er is altijd een ONA kokendwaterkraan die bij jouw stijl past.

Hoe werkt een ONA kokendwaterkraan?

Een kokendwaterkraan werkt op basis van een boiler die in het keukenkastje onder de gootsteen is geïnstalleerd. Deze boiler verwarmt het water tot een temperatuur van ongeveer 100 graden Celsius en bewaart het op die temperatuur totdat het wordt gebruikt. Wanneer je de kokendwaterkraan opent, wordt het hete water direct uit de kraan geleverd. 

Onze kokendwaterkranen zijn ontworpen met jouw gemak en veiligheid in gedachten. Ze leveren water op een temperatuur van 92 graden Celsius, perfect voor diverse toepassingen in de keuken. Bovendien schakelen onze kranen moeiteloos terug naar gekoeld water zonder warmteoverdracht, waardoor je altijd de perfecte temperatuur hebt voor elk drankje of gerecht.

Voordelen van een ONA kokendwaterkraan

  1. Gemak: direct toegang tot kokend water voor thee, koffie, koken en meer.
  2. Veiligheid: Geavanceerde technologie zorgt voor een veilige en efficiënte werking.
  3. Energiebesparing: Doordat je alleen de benodigde hoeveelheid water verwarmt, wordt er geen energie verspild aan het onnodig laten koken van water.
  4. Flexibiliteit: schakelt moeiteloos tussen kokend en gekoeld water voor verschillende behoeften in de keuken.
  5. Stijlvol design: een breed scala aan kleuren en modellen om bij elk interieur te passen.

Conclusie

Een ONA kokendwaterkraan is een functioneel onderdeel in elke keuken, die niet alleen het bereiden van warme dranken en gerechten vereenvoudigt, maar ook bijdraagt aan veiligheid, energiebesparing en ruimtebesparing. Met zijn gebruiksgemak, stijlvolle design en geavanceerde technologie is een ONA kokendwaterkraan de perfecte aanvulling op elke moderne keuken. Ervaar het gemak en de luxe van een ONA kokendwaterkraan en (s)maak het verschil!