Frequently Asked Questions

Heb je bepaalde vragen, wens je meer informatie of heb je een probleem? Lees dan zeker onderstaande vragen en antwoorden. 

​De prijs van een ONA kraan hangt af van verschillende factoren. Het type toestel, de wateropties, de kleur, etc. Wil je meer informatie dan kan je onze brochure downloaden of contact met ons opnemen. 

​Ja, ontdek onze drinkwatersystemen in onze showroom in Kortrijk. Maak een afspraak, we ondersteunen je graag bij het kiezen van de gepaste oplossing voor bij je thuis of voor in je bedrijf. 

​Nadat je een bestelbon hebt getekend, plannen we samen een installatietijdstip in. Op de afgesproken dag installeert een professionele installateur veilig je ONA kraan.

​Hou rekening met circa 55cm diepte, 50cm hoogte & 28cm breedte onder of dicht in de buurt van de kraan. In een normale keukenkast vormt dit geen probleem. Verder hebben we een standaard stopcontact en een wateraansluiting nodig.

​Sluit je bij ons een service contract af? Dan zorgt ons eigen team van water experts voor de opvolging van je toestel en het onderhoud. Wij komen 1 keer per jaar bij je langs. 

​Nee, dat kan helaas niet. Elke ONA oplossing bestaat uit een combinatie van een bepaalde kraan en een specifiek toestel. Denk op voorhand goed na, aan welke verwachtingen je (drink)waterervaring moet voldoen.

​Neen, ONA biedt een oplossing voor zowel particulieren als bedrijven aan. Onze drinkwatersystemen kunnen overal geplaatst worden, hou enkel rekening met de nodige ruimte, een wateraansluiting en een stopcontact.

Veiligheid staat voorop bij ONA. Om het heet water te activeren werd een specifieke handeling bedacht. Je draait tegen de richting in met de speciaal ontworpen bedieningsknop in combinatie met een duwbeweging. Zo vermijden we dat heet water onmiddellijk begint te stromen.

Die is heel groot. Als eigenaar van een ONA toestel, draag je fundamenteel bij aan een beter milieu. Meer dan 5 biljoen stukjes microplastic vervuilen onze oceanen. Handelen we niet, dan is het effect op onze ecosystemen, onze gezondheid en onze economie onherstelbaar groot. ONA biedt je een alternatief om je ecologische voetafdruk drastisch te verlagen. Je maakt een wezenlijk verschil en herleidt wegwerpplastic tot … 0%!

Het koud, gefilterd water heeft een temperatuur van 3 – 10°C. Het kan variëren afhankelijk van de inlaatwatertemperatuur. Het heet, gefilterd water heeft een temperatuur van ​85 – 98°C. 

​Een drinkwatersysteem is een geavanceerd systeem dat ervoor zorgt dat je altijd toegang hebt tot schoon, puur drinkwater rechtstreeks uit je kraan. Het elimineert de behoefte aan flessenwater en biedt een kosteneffectieve, milieuvriendelijke oplossing voor hoogwaardig drinkwater.

​Drinkwatersystemen werken door verschillende filtratiestappen toe te passen om onzuiverheden en verontreinigingen uit het water te verwijderen. Dit zorgt voor helder, smaakvol en gezond drinkwater.

Heb je niet gevonden wat je zocht? Contacteer ons. We helpen je zo snel mogelijk.