CARTRIDGES

Leidingwater als bron van je drinkwater, is een eenvoudige manier om jouw ecologische voetafdruk te verkleinen.
Een filter cartridge verbetert de kwaliteit van je water en bespaart je heel wat plastic afval.
​Een eenvoudige, efficiënte én smaakvolle oplossing, goed voor het milieu én jouw portemonnee.

1.
VERWIJDERT ONAANGENAME SMAKEN EN GEUREN
De Onaqua waterfilters halen onaangename smaken en geuren uit leidingwater en maken van elke waterkraan een natuurlijke bron van zuiver drinkwater. Bovendien kan je met gefilterd water intenser genieten van de volle smaak en aroma’s van koffie, thee en andere op water gebaseerde dranken.

2.
MILIEUVRIENDELIJK
De waterfilters zijn een ecologisch en gezond alternatief voor flessenwater. Door deze filter thuis te installeren, voorkom je dat duizenden plastic flessen als afval eindigen en help je de uitstoot van broeikasgassen verminderen.

3.
OPTIMAAL RENDEMENT
De filters combineren een aantrekkelijk en stijlvol design met optimale prestaties. De filters worden vrijwel zonder drukverlies gemonteerd. Zo ben je altijd zeker dat er voldoende leidingwaterdebiet is.​

4.
GEBRUIKSVRIENDELIJK
Je kan de filters op een bestaande keukenkraan installeren. Bovendien hoef je de filter slechts eenmaal per jaar te vervangen. Moeilijk? Allesbehalve. De filterds zijn vervangbaar in een handomdraai.

ONA?
DRINK WATER EN 
(S)MAAK HET VERSCHIL

ONAQUA PURA

De Onaqua Pura waterfilter is een patroon met een actieve koolstofblokfilter die drinkwater ontchloort en zuivert. De filtratie verlaagt het gehalte aan chloor en organische verbindingen en verwijdert onaangename smaken en geuren. Naast de actief-koolstofblokfilter gebruiken wij ook de zilverionentechniek om bacteriegroei tegen te gaan. Afhankelijk van de capaciteit moet je de filter minstens eenmaal per jaar vervangen.

Verbetert de geur en smaak van leidingwater
Ontchloort en zuivert drinkwater
Maakt water minder troebel 
Voorkomt bacteriëngroei
0,5 micron filterfijnheid

ONAQUA VIOLET

​De Onaqua Violet waterfilter is een patroon om tijdelijke waterhardheid te verminderen. De filter is geschikt voor hotels, restaurants en koffiebars. De Onaqua Violet biedt zo ook bescherming tegen kalkaanslag op je kraan. De filtratie verlaagt het gehalte aan chloor en organische verbindingen en verwijdert onaangename smaken en geuren. Naast actieve kool, gebruikt Onaqua Violet ook zilverionen om bacteriegroei tegen te gaan. De cartridge heeft een pH-regeling die de pHwaarde vermindert tot ongeveer 7. Afhankelijk van de capaciteit moet je de filter minstens eenmaal per jaar vervangen. ​Onaqua Violet is geschikt voor heetwater toepassingen.

Verbetert de geur en smaak van leidingwater
Ontchloort en zuivert drinkwater
Voorkomt bacteriëngroei
pH- regeling
Vermindert tijdelijke waterhardheid
Beschermt planten
Effectief tegen kalkaanslag